fbpx

FAQ

Bekijk hier alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met me op.

Dienstverlening

FAQ dienstverlening

Hoe hebben we contact?

Hoe we contact hebben hangt af van jouw voorkeuren. Misschien vind je het fijn om af en toe een belafspraak in te plannen, ben je meer van het appen of houd je het liever bij uitgebreide e-mails. Een combinatie van dat alles is natuurlijk ook mogelijk. Aan het begin van een traject bel ik wel graag even met je om kennis te maken en je onderzoek te bespreken.

Op dit moment is het niet mogelijk om face-to-face met me af te spreken.

Hoeveel uren aan dienstverlening koop ik in? / Hoe vaak hebben we contact?

Ik pas een fair use policy (FUP) toe op mijn dienstverlening. Dat betekent dat ik geen vast aantal uren of contactmomenten hanteer, maar dat je het complete dienstverleningspakket ontvangt voor de afgesproken prijs zolang mijn tijdsinspanning binnen het redelijke blijft. Ik bepaal of iets redelijk is of niet. Zo vind ik het bijvoorbeeld redelijk als je een hoofdstuk een tweede keer instuurt ter controle omdat je na de eerste nakijkronde veel feedback te verwerken had en wil weten of je hoofdstuk nu beter is. Ik vind het niet redelijk als je me drie keer in één week een net iets andere versie van je werkbestand toestuurt ter controle.

Als ik bovengemiddeld veel tijd kwijt ben aan jouw project overleggen we over hoe we het traject verder voortzetten. Wil je dat ik dezelfde hogere tijdsinspanning blijf leveren, dan breng ik een toeslag in rekening. Kies je ervoor om geen toeslag te betalen, dan zal ik de tijd die ik aan jouw project besteed terugbrengen naar een gemiddeld niveau. Ik zal me daardoor minder op details kunnen richten.

In welke vorm ontvang ik feedback op mijn teksten?

Je levert je teksten aan als .docx-, .doc-, .odt- of .odm-bestand*. Je krijgt vervolgens van mij een .docx-bestand terug. Mijn commentaar vind je in de tekstballonnen. Als ik je tekst heb aangepast heb ik de wijzigingen bijgehouden. Zo kun je precies zien wat er eerst stond en wat ik ervan heb gemaakt en kun je per wijziging zelf kiezen of je deze accepteert of niet.

Heb je geen toegang tot MS Word, dan kun je het .docx-bestand ook openen en bewerken in o.a. Google Documenten, LibreOffice en OpenOffice.

*Wil je je tekst in een ander formaat aanleveren? Overleg dan eerst even met me.

Hoe snel reageer je op vragen of kijk je teksten na?

Ik streef ernaar om je vragen binnen 1 dag te beantwoorden. Nakijkwerk heb ik in de regel binnen 3 dagen klaar. Gaat dat om wat voor reden dan ook niet lukken, dan laat ik je dat zo snel mogelijk weten.

Heb je een spoedklus, neem dan contact met me op om te overleggen of een 24-uursservice mogelijk is.

Kun je me helpen met de inhoud van mijn scriptie?

Grote kans dat jij meer verstand hebt van het onderwerp van je scriptie dan ik. Je vakdocent is dan ook je eerste aanspreekpunt als je vastloopt op de inhoud van je onderzoek. Ik kijk vooral naar of je een logisch verhaal vertelt. Klopt je redenering en zitten er geen gaten in je argument? Mocht ik wel kans zien om je te helpen door je op een bron, model of theorie te wijzen waar je misschien nog niet aan had gedacht, dan zal ik dat uiteraard niet nalaten. Maar de inhoud van je scriptie moet primair vanuit jou komen.

Kan ik je inhuren om mijn scriptie voor me te schrijven?

Daar kan ik kort over zijn: nee. Het schrijven van een scriptie of afstudeeronderzoek is misschien niet je favoriete studieopdracht, maar het is in mijn ogen wel een essentieel onderdeel van je studie. Ik ondersteun je graag bij het schrijven van je scriptie, maar het blijft wel echt jouw werk.

Kan ik met zowel een hbo- als wo-scriptie bij je terecht?

Ja, ik heb ervaring in het begeleiden en nakijken van scripties en afstudeeronderzoeken op hbo- en wo-niveau.

Help jij me met mijn herkansing als mijn scriptie wordt afgekeurd?

Ja, meestal wel. Ik zie je graag slagen, dus help ik je ook bij het verwerken van de feedback van je beoordelaar(s) voor je herkansing. Deze service is gratis, tenzij ik echt excessief veel tijd kwijt ben aan jouw project (zie ook ‘Betaal ik altijd een vaste prijs?’). 

Er geldt één uitzondering: als jij niet bereid bent om tijd en moeite in je scriptie te steken, dan ben ik dat ook niet. Dus als jij de feedback van mij en je docent tijdens het traject niet of nauwelijks hebt verwerkt en de kantjes er vanaf hebt gelopen, dan begeleid ik je herkansing niet.

Ik schrijf geen scriptie of afstudeeropdracht, maar heb wel hulp nodig met een tekst. Kan ik daarvoor bij jou terecht?

Ja, ook voor teksten anders dan scripties en afstudeeropdrachten kun je bij me terecht. Daarbij kun je denken aan andere (grote) studie-opdrachten, maar ook aan bijvoorbeeld teksten voor je website of een sollicitatiebrief. Neem contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Ik schrijf mijn scriptie in het Engels. Kun je me daarbij helpen? / I am writing my thesis in English. Can you help me?

Ja, ik kan je helpen als je je scriptie in het Engels schrijft. Als je dat liever hebt kunnen we onderling ook in het Engels communiceren.

Yes, I can help you if you write your thesis in English. If you prefer, we can use English amongst ourselves as well.

Betalingen

FAQ betalingen

Welke betaalmethodes bied je aan?

Nadat ik akkoord ben gegaan met je inschrijving stuur ik je een factuur per e-mail. Die kun je per iDeal voldoen of zelf overmaken. Daarvoor heb je 14 dagen de tijd.

Heb je gekozen voor betaling in termijnen, dan ontvang je eerst een factuur voor 40 procent van het totaalbedrag. Daarna ontvang je maandelijks een factuur voor een termijnbedrag.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, na een aanbetaling van 40 procent van het totaalbedrag kun je het resterende bedrag in maximaal 8 maandtermijnen voldoen.

Betaal ik altijd een vaste prijs?

Je betaalt vaak, maar niet altijd een vaste prijs.

Fair use policy
Ik pas een fair use policy (FUP) toe op mijn dienstverlening (zie ook ‘Hoeveel uren aan dienstverlening koop ik in?’). Ben ik bovengemiddeld veel tijd kwijt aan jouw project, dan overleggen we over hoe we het traject verder voortzetten. Je kunt ervoor kiezen om een toeslag te betalen. Ik blijf dan dezelfde hogere tijdsinspanning leveren. Kies je ervoor om geen toeslag te betalen, dan zal ik de tijd die ik aan jouw project besteed terugbrengen naar een gemiddeld niveau. Ik zal me dan minder op details kunnen richten.

Ik trek de fair use policy overigens verder door zodat hij ook in jouw voordeel kan werken. Hoef ik opvallend weinig tijd te besteden aan jouw project omdat alles eigenlijk wel in orde is, dan pas ik met terugwerkende kracht een korting toe.

Toeslag bronvermeldingsstijl
Voor het nakijken van scripties met een bronvermeldingsstijl anders dan APA 6 of APA 7 wordt kan een toeslag in rekening worden gebracht van max. 50 euro. Tijdens het inschrijven zie je de meerprijs van jouw bronvermeldingsstijl in het inschrijfformulier. Je kunt ook even contact met me opnemen om te checken wat je voor jouw bronvermeldingsstijl extra zou betalen.

Ik wil graag hulp bij een bachelor- in plaats van een masterscriptie. Betaal ik dan een ander tarief?

Dat ligt eraan hoe groot je onderzoek is en hoeveel tijd ik ervoor nodig heb om je te begeleiden. Neem even contact met me op om te overleggen en een prijs af te spreken.

Direct inschrijven! >>